Olen huomannut ongelman. Kun alan kirjoittaa tätä, aikaa menee aivan liian kauan. Joten kirjoitan ensimmäisen luvun jotenkin ja sitten kerron SUUNNILLEEN mitä sitten tapahtuu.

Kuten on huomattu, henkilöiden historiat ovat muuttuneet. Esim. Tinar on Hertecin sisko. Hertec ei asu enää orpokodissa ja Ruffe tuntee hänet nyt parhaiten.

Jokainen hahmo on kuitenkin perustyypiltään sama kuin edellisissä versiossa. Tämä on sama tarina uudessa valossa. Aloin kirjoittaa tätä koska minusta tuntui, että tarina oli liian naivi ja lapsellinen. Enkä saanut Herteciä tarpeeksi synkäksi ja hänen ja Ruffen ystävyyttä tarpeeksi syväksi. Ja sitten oli vielä syy... tämä on vähän juonipaljastuksia mutta, miksi Hertec liittyy legioonaan? Koska haluaa taistella? Kunnian takia? Koska hän haluaa pelastaa nuoret miehet kuolemalta? Ajattelin että mikään noista syistä eivät kelpaa Hertecille. Ja sitten on vielä syy miksi Hertec ja Orso vihaavat toisiaan.

Alunperin syy paljastuisi vasta kolmannessa kirjassa mutta... olkoon. Hertec tappoi Orson veljen, Vorson. Alkuperäisessä versiossa, Vorso huolehti Orsosta orpokodissa kuin isoveli. Mutta jostain syystä Vorso vihasi Herteciä. He joutuivat tappeluun ja Hertec repi Vorson kurkun auki. Ennen tätä Vorso oli lyönyt oman tikarinsa Hertecin kaulan läpi mutta hän selvisi. Mietin vain... miten tuollainen hirviö (se oli itsepuolustusta mutta muut näkevät sen noin) saa elää Tagrigin tapaisessa kaupungissa? Kolmen Kuun Salin provinsissa jossa rauhaa pidetään yllä sen virkamiesten ja sotilaiden avulla. Siis kysyn miten?

Siitä lähti idea tähän uuteen tarinaan. Hertecin oli pakko paeta. LISÄÄ JUONIPALJASTAUKSIA!!! Hän pakeni Tatrabaniin, jäi orjakaappareiden kynsiin. Asui puolivuotta orjaleirissä. Tapasi Ruffen ja muita. Orjakapina, Hertec ja Ruffe pakenivat. Asuivat Tatrabanin kaduilla. Hertec muutti nimensä Beninzakraksi. Soitti ikiaa. Tuli kuuluisuudeksi. Asui viisi vuotta Tatrabanissa ja paljon tapahtui. Hertec lähti Tatrabanista etsimään Gatai-Namea. Vihjeet vievät heidät Tagrigiin. Kaikennäkevänsilmä-mestarin (nimi vielä kesken. Kuitenkin ns. mies joka tietää kaiken mitä tapahtuu), Raksamenin luo. Olemme siis tässä kohtaa tarinassa. Miten se jatkuu on... nopeasti sanottuna: Ruffe hakkaa Raksamenin henkivartijat. Mies itse pakenee. Ruffe juoksee tämän perään. Hertec hakkaa henkivartijat uudestaan.

Hyppään tämän kohdan yli koska se on ajan tuhlausta. Kirjoitan sen jos tarina alkaa kiinnostaa.

Siinä se on. Tarina tähän asti. Neljännessä osassa kirjoitan kun eräs nuori nainen näkee miehen antavan neljälle muulle selkään. Nainen on... :D kerron sen vasta kun aika on kypsä.