Kirjoitan tämän selventääkseni muutamaa asiaa. Ensinnäkin haluan kiittää lämpimästi Ketturuukkua kaikesta palautteesta. Toiseksi haluan kiittää kaikkia jotka ovat lukeneet tarinaani edes vähän. Lisää palautetta! Otan vastaan kaiken kritiikin (RAKENTAVAN kritiikin). Jos tarina ei miellytä, kerro syy tai jätä lukematta.
Sitten kolmas asia. Kuten Ketturuukku on sanonut en ole kuvaillut ympäristöä. Kun kirjoitan tarinaani taas vähän puhtaaksi sekin varmasti korjaantuu mutta selvennykseksi,
Targrig on pieni kylä. Salamurhaajien Kaupunki, Bukait Tamana on suuri kaupunki. Etelä-Utrica on Kolmen Kuun Salin provinssi. E-Utrica on kulttuurisesti verrattavissa itämaiseen maailman kolkkaan vaikka ihmiset muistuttavatkin länsimaalaisia. Kolmen Kuun Sali on kuin antiikin Rooma. Tasavalta, senaatin hallitsema. Ja jos joku ihmetteli mikä on prokonsuli, hän vastaa maaherralle alueen rauhallisuudesta. Maaherrat tulevat KKS:ssta ja ovat korkeita ylimyksiä. Prokonsuli valitaan kansan keskuudesta maaherran toimesta ja kansan äänestyksellä. Päämiehet kuten Loterka Salmio voivat hakeutua siihen asemaan jos heillä on kansan selvä tuki ja maaherran suosiollisuus.
Neljäs selvennys on valtahuoneet. Bukait Tamanassa on kaksikymmentä valtahuonetta ja ne kaikki taistelevat omasta vallastaan. Suurin on SaLmio. Huoneet taistelevat keskenään kaduista, vallasta, kansan suosiosta, kaupasta. Ovat vähän kuin nykyajan paikallismafia ;). Toinen suuri huone on AlAnki. Se nimi ei sano vielä kellekkään mitään mutta se selviää aikanaan.
Viides ja viimeinen on Suojelija. Heidän järjestönsä perustuu haltioista, ihmisistä, itedeistä (mikä on ihmismäinen olento jolla on pitkä häntä) ja muista samankaltaisista roduista. Voitte kuvitella eräänlaista luonnon sotilasta. He taistelevat hyvien rotujen puolesta mutteivat koskaan minkään armeijan alaisuudessa. He ovat oma itsenäinen järjestöksensä.
Jos on vielä kysyttävää, kysykää ihmeessä.


Ares88


ps. Tarina jatkuu pian.