Ennen kuin aloitan tarinani Kolmesta Kuusta, haluan tietää lukisiko kukaan sitä. Ei sillä että voisitte vaikuttaa tarinan kulkuun mutta olisi mukava tietää että kun tarinaa kirjoittaa, joku lukee sitä myös.

Tarina on ehkä monimutkainen tai kuulostaa suoraan lainatulta mutta jälkimmäistä se EI ole. Monimutkainen se tosin on.

Tarina lähtee liikkeelle kun pienen kylän poika herää kodissaan. Orpokodin kasvatti kohtaa maailman ajassa, jossa taikuus oli voimissaan ja miekat iskivät kilpiä vasten. Tulipalo on raivonnut kylässä, sota uhkaa etelässä eikä tovereihinkaan voi luottaa. Vai voiko?

Päähenkilö huomaa muuttuvansa odottamattomaan suuntaan. Mikä hänestä tulee kun aika päästää hänet orpokodista? Varas? Sotilas? Suojelija? Ja miten hänen elämäänsä vaikuttaa uudet ystävät? Vai ovatko he ystäviä ollenkaan?

Enempää en kerro vielä. Myöhemmin, lupaan. Heti kun JOKU käy kommentoimassa blogiani. En odota paljoa mutta jos joku kiinnostuu, voi hän laittaa minulle viestiä. Ja jos jostain tuntuu että tässä ei paljoa fantasiaa ole, voin luvata että heti ensimmäsessä osassa tapahtuu jotain taianomaista.

Tämä on tarina paikasta jota ei teidän aurinkonne valaise, ei teidän kuunne suojele tai teidän tähtenne valaise. Olen yksin, olen viimeinen, olen nimetön.

Ares88